Πρόσκληση συμμετοχής στο emphasis με θέμα “Future of Retail” μέχρι 15/6 | Cardlink & Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Δήλωσε συμμετοχή στο emphasis

Έχεις την ιδέα που θα φέρει την επανάσταση στον κλάδο των ηλεκτρονικών συναλλαγών και του Retail;

Τότε δεν έχεις παρά να δηλώσεις συμμετοχή στο πρόγραμμα emphasis με θέμα το “Future of Retail”!

To emphasis είναι πρωτοβουλία της Cardlink και υλοποιείται με την υποστήριξη του Κέντρου Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας (ACEin) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Πρόκειται για τον ψηφιακό «επιταχυντή» καινοτόμων ιδεών, που θα βοηθήσουν τον κλάδο των ηλεκτρονικών συναλλαγών και του Retail να εκσυγχρονιστεί και θα εξελίξουν το Customer Experience.Το πρόγραμμα καλεί επιχειρηματικές ομάδες να υποβάλουν την πρότασή τους στις παρακάτω θεματικές ενότητες:
  • Business Analytics
  • Customer Experience
  • Payments/Added Value Services
  • Retail Modernization
Οι ομάδες που θα προκριθούν θα έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν σημαντικά οφέλη όπως υποστήριξη από την Cardlink για την υλοποίηση του προϊόντος/υπηρεσίας και την αξιοποίησή του σε πραγματικό περιβάλλον, αλλά και χρηματικά βραβεία.
To emphasis δέχεται αιτήσεις μέχρι και τις 15 Ιουνίου 2019 εδώ.  Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι ανοικτή και δωρεάν. Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείς να βρεις εδώ.
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία παρακαλούμε επικοινώνησε με το Κέντρο ACEin στο τηλέφωνο 210 8203827 ή στο e-mail acein@aueb.gr.